неделя, 8 август 2010 г.

Целувката изневяра ли е?


Ами сега да ви чуем мнението- целувката изневяра ли е , защото напоследък чух доста различни мнения и ме заинтересува и вашето... Според някои и само мислите за друг са изневяра, за друг секса а за вас?

Чакам вашите коментари по темата!

6 коментара:

  1. зависи каква е целувката?

    понякога и война може да се види за една целувка, друг път е чисто приятелство.

    отговора не е еднозначен

    ОтговорИзтриване
  2. Дори и целувката е изневяра, пък и както знаете всеки човек има различни мнения и различно мислене, ако за един не е нищо, то за друг е край на връзката. Всичко е според зависи, от разбиранията на двойката, или на отделните индивиди.

    ОтговорИзтриване
  3. В целувката между приятели няма нищо лошо. Само да не се прекалява с целувките. Ако все пак се попрекали си става вид изневяра, поне за мен.

    ОтговорИзтриване
  4. Няма нищо лошо в целувката между приятели (ама такава по бузата и без да се прекалява). Ако например партньорката ми се замляска с друг когато ме няма, си е чиста изневяра. Когато съм там това си е бой.

    ОтговорИзтриване
  5. И аз съм на това мнение. По пътя на логиката и едно докосване може да бъде изтълкувано като изневяра, така че..... :)Зависи от човека,...взаимоотношенията,...и ред други, не до толкова лесно обясними, реакции на човешкия разум.

    ОтговорИзтриване
  6. и ДА и НЕ зависи каква е и с кой е,по бузата няма проблем по устата пак няма проблем ,но ако по устата и е.............. това вече Е !!!!!!

    ОтговорИзтриване

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads