сряда, 27 юли 2011 г.

Изпълнителите на “Икебаната” не си продумват от 7 години



Изпълнителите на култовата песен “От икебана дървесата ги боли” – Бойко и Деян Неделчеви, не мелят брашно заедно от седем години заради подигравчийството на Бойко и докачливия характер на Деян.

По-малкият – Бойко, се подигравал на батко си, че се прави на пуяк по време на участия, облечен в дрехи с толкова различни цветове, каквито човешкото око не може да възприеме, без да получи ечемик. “Хората ти се смеят, не виждаш ли”, питал Бойко. Той не можел да понесе и факта, че брат му е хомосексуалист, и непрекъснато му правел забележки за гейското поведелние. Закачките на Деян с момчета и мъже и непрестанните флиртове изкарвали от равновесие брадъра му.


От своя страна пък, Деян пилел на главата на брат си, че се е превърнал в плейбой и не си гледа семейството. Малко след сватбата на Бойко с естрадната певица Венета Рангелова къдрокосият хубавеляк хукнал по чуждо – не се прибирал с дни и докарал половинката си до нервна криза. Когато бащата на Венета починал, тя изпаднала в депресия и за една бройка не я вкарали в психиатрия. Деян обвинил брат си за състоянието на гласовитото миньонче. И досега

Бойко и Венета не са разведени, но живеят разделени

и не си говорят – свързвал ги само 16-годишният им син Анджелин, който живее при майка си.
Освен че се дразнели един друг, братята Неделчеви не успели да се разберат и кой е по-големият музикант от двамата и трябва да взима по-големите пари от участия. Те почти се хващали за косите, когато трябвало да си делят хонорари. Къдрокосите певци не са записвали заедно, откакто издали албума “Колко си хубава, Господи”, от който е и въпросният хит. Бойко и Деян обаче са на път да се сдобрят, тъй като напоследък към тях валят предложения за концерти. Офертите са за турне в България с участието на ди джей, но спонсорите държали братята да са в пълен състав.
В момента Деян живее на един от Канарските острови – Ланзероте, и пее по казината главно парчета на “Би Джийс”. Бойко също се е установил зад граница – живее във Франция заедно с гаджето си Диана, но така и още не е открил призванието си, тъй като се пробва няколко пъти да завърти различен бизнес.

Цялата история около скандалите им обаче нищо чудно да излезе рекламен трик, смятат запознати. Братята Неделчеви надушили далаверата още когато “От икебана” стана голям хит и решили да се задържат на гребена на вълната, като си изфабрикуват драматичния сюжет с лошите братски отношения. Те планирали да не слизат от страниците на вестниците и в един момент да се съберат за общо турне в България и най-после да оберат овациите.

Иначе “От икебана дървесата ги боли” стана особено популярна едва седем години след издаването си. Видеото към парчето с, меко казано, странен текст предизвика бурни реакции у нас и постигна невиждани рекорди по теглене от интернет.

Неделчеви си извоюваха прозвищата “българските Мили Ванили” и Майкъл Джексън в рахитична стойка, но това изобщо не ги трогна. Деян пък беше набеден, че специално за клипа си е сложил чорап в панталона, за да изглежда мъжкото му достойнтство по-внушително. “Нека да говорят за гениталиите ми, за задника, за предника!”, каза Деян и категорично заяви, че няма нищо лошо в това да те смятат за “певеца с най-голям пакет”. Запознати със случая дами твърдят, че въпросният инструмент е с внушителния размер от 25 см, достоен за всеки порноактьор.

Деян НеделчевВ медийното пространство започнаха да се вихрят и какви ли не невероятни слухове около родените в Русе Деян и Бойко – двамата се превърнаха в легендарни личности. Според едни братята били синове на прочутия академик Неделчев, който даде името си на марката ракия, прочута в близкото минало.

Емил Димитров развратил големия брат

Естрадната легенда Емил Димитров наложил Деян Неделчев на музикалната сцена, но с цената на гей разврат, твърдят наблюдатели. Вече покойният изпълнител чул запис на момчето преди години и го поканил във вилата си да го прослуша. Емил бил възхитен от гласовите данни на Деян, както и от външния му вид. Самият Неделчев пък разказва, че Емил Димитров е пял на абитуриентския му бал, а години по-късно го поканил да направят заедно дует. Като знаем за сексуалната ориентация и на двамата, можем само да предполагаме дали отношенията им са били само професионални или не.


Деян НеделчевЕдна статия на информационна агенция „Блиц“.



Боже колко са прости някои журналисти. Деян Неделчев е гей, това е ясно и известно. Брат му се дразни от това, но използва ситуацията да да остане на сцената или да бъде поне малко известен. Бойко просто не може да пее, а Деян доста години, както и сега помага на него и на семейството им.

Боже, Боже...., ако Ангел Близначки си отвори устата.....
gay-eu.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads