понеделник, 23 август 2010 г.

Какво е секса за жените


sex-coupleЖените са много емоционални и има много примери за това. Особенно в отношенията със силния пол ролята на чуствата е много по-голяма от физическата. Затова и жената няма да се разстой много, ако партньорът и не успее да я доведе до оргазъм.
Тялото на жената е така устроено, че тя невинаги получава желаното сексуално удоволствие. За да стане това, не е достатъчна само любовта към партьора й, която разбира се има голямо значение, а има и други фактори. Спокойствието, доверието, умението на мъжа с любовната игра са основни фактори, които са важни за женския оргазъм.

Не всички мъже са добри любовници, спор няма, за да можеш да доставиш удоволствие не само на себе си, но и на партньорката си, е нужен опит. Не всеки мъж има зад гърба си такъв. Освен това доста често мъжете просто не се стремят да доставят удоволствие на жената. Ето защо жените страдат от липсата на пълноценно удоволствие от секса. Затова често те се задоволяват само с докосвания и допир. Това, че любимия се чуства добре им носи удоволствие, но не може да се сравни с оргазма.
Ако сте сигурна в любовта на партньора си и знаете, че не ви изневерява, е нужно да поработите върху техниката на секса и върху самата себе си. Основната цел е да разберете защо не достигате до оргазъм и ако е нужно да се посъветвате с сексолог.

sex-after-35-01-afАко проблема е в мъжа, трябва да говорите с него. Настойчиво и нежно му обяснете и покажете какво харесвате с секса, кои са чуствителните части на тялото ви, кои ви доставя наслада. Изучете неговото и своето тяло, отпуснете се, изследвайте ерогенните си зони взаймно, отдайте се на ласки, които ви доставят най-голямо удоволствие.

На жената й е приятно да усеща, че на мъжа му е добре с нея. Но тя самата също има нужда от удоволствие и разбира се трябва да го получи. Още повече, че сексът, които носи удоволствие и на двамата участници в него е много по-страстен и изпълнен с приятни усещания.Дори оргазмът, преживян едновременно от двамата, се възприема много по-емоционално и чувствено.

Не се лишаваите от удоволствието, след като може лесно да го постигнете. Нужно са само да поработите малко върху този въпрос – никак не е страшно.


http://mamita-bg.com

Публикувано от Веселина

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads