петък, 11 март 2011 г.

Как правилно и най-ефективно да използваме секс-играчките(за жени

В Торонто (Канада) се проведе един необичаен, но от няколко години ежегоден семинар, организиран от Женския център при феминистки магазин за секс играчки “Come As You Are”.
Водещата на семинара Етмет Муза разказала на дошлите жени как е правилно да се използват разнообразен набор вибратори, дилдо, кондоми и лубриканти, както и за различни техники на секс. 
Заедно с теорията участничките преминавали и през практически занятия – професорката от Университета на Йорк Шанън Бел показвала със собствен пример как най-ефективно да се стигне до оргазъм с помощта на вибратор, който, както се оказало, не много жени умеели да използват правилно. 
Една от организаторките на семинара Хайди Чо казва, че средствата за масова информация са направили от женската сексуалност табу: “Ние искаме да отстраним всички предубеждения свързани с получаването на удоволствие. Откритите дискусии по подобни теми, като например мастурбацията, не трябва да смущава никой нормален човек”. 


Джесика Форд, журналистка от Независим студентски вестник на Университета Раърсън, след посещението на семинара разказа за основните препоръки по ползването на секс-играчки от жени:
-Винаги махайте батерийките от вибратора след употреба иначе те могат да прецакат моторчето за няколко дни.
-Секс-играчки с извит край най-добре от всичко стават за стимулация на G-точката, която вече доказано съществува.
-Япония произвежда най-хубавите вибратори, защото фабриките, в които се произвеждат се занимават само с това – с производство на вибратори. На второ място са германските вибратори, а на трето… Китай.
-Винаги слагайте презерватив на желеобразните вибратори или дилдо, защото по тях полепва абсолютно всичко.
-Силиконовото дилдо може да се ползва вечно – освен ако не ги хапете.
-Не си завирайте предмети, които имат връзка, защото тя може да се разхлаби и скъса и предмета да остане вътре.
-Австралийския производител на кондоми Glide прави вегетариански презервативи с растителни протеини. Болшинството от останалите кондоми се правят на основата на млечния протеин. 








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads