четвъртък, 24 март 2011 г.

В родината на Пророка няма хомосексуални!

Убитият Бандар Абдулазис - В родината на Пророка няма хомосексуални!  Саудитски принц бе осъден от британски съд за това, че убил своя слуга и любовник по време на престоя си в английски хотел. Принцът вероятно ще поиска убежище в Англия поради невъзможност да признае хомосексуалността си.


Принцът може да смята за щастливец, че бе изправен пред британски съд. Вярно, че съдията го осъди на доживотен затвор, след като съдебното жури го призна за виновен в рекордно краткото време от 90 минути, но у дома в Саудитска Арабия принц Сауд Абдулазис бир Насер ас Сауд вероятно би получил смъртна присъда. Но не заради убийството на слугата, който отвреме на време бил и негов сексуален партньор. В това отношение член на саудитското кралско семейство може да очаква снизхождение от саудитските съдилища. Критичният фактор е неговата хомосексуалност. В родината на пророка Мохамед тя води до викане на палача дори за кралски височества.

"Секс по саудитски"

Със смесица от морбидно въодушевление, неразбиране и отвращение британската общественост следеше процеса срещу 34-годишния внук на саудитския крал Абдула. За три седмици той бил наел заедно със слугата си - две години по-младия суданец Бандар Абдулазис - апартамент в скъпия лондонски хотел "Лендмарк". Дните прекарвал обикновено в хотелския си апартамент.

Двойката напускала хотела едва вечер, за да се храни в луксозни ресторанти и да посещава нощни клубове. Понякога негово височество си поръчвало срещу 200 британски лири на час скъпи хомосексуални компаньони за еротични масажи или нещо повече. В ядене и пиене принцът и слугата му прекарали и деня на Св. Валентин. Пили шампанско и по половин дузина коктейли "Секс на плажа"- силна водка, слаб ликьор от праскови и портокалов сок. При завръщането в хотела обаче негово кралско величество изпаднал в същински амок. Една от контролните видеокамери записала как още в асансьора той удрял и ритал стоящия неподвижно Бандар.

В стаята той продължил с атаките си. При аутопсията били установени белези от ухапвания по двете бузи, вероятно смъртоносни наранявания в слабините и следи от душене. В продължили с часове телефонни разговори със Саудитска Арабия Сауд очевидно отчаяно е търсил начин за замитане на следите си. Поставил трупа в леглото, завил го и поръчал две чаши мляко в стаята. Деянието било открито едва 12 часа по-късно.


Международна афера

Принцът напразно се опитвал да уреди съдебното дело да се води при закрити врата, за да не се разчуе за неговата хомосексуалност. В това отношение срещнал подкрепа от Форин офис. Британското външно министерство се опасяваше да не би да се влошат отношенията с важната партньорска държава Саудитска Арабия.

Миналата година Саудитска Арабия протестира, когато съд в Лондон реши да бъде дадено политическо убежище на една саудитска принцеса. Тя била родила дете от баща британец и се аргументирала, че в родината я заплашва смърт чрез пребиване с камъни. Вероятно и принц Сауд ще получи убежище във Великобритания, когато някой ден бъде освободен, защото животът му би бил в опасност в родината му.


АГ/ЗЦ/ВК/ВШ/БУ

www.dw-world.de

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads