петък, 11 март 2011 г.

Любовниците практикуващи БДСМ са по щастливи и по-малко стресирани!

Може би си мислите, че желанието да бъдеш връзван и бит с камшик е сигурен знак за психологичен проблем, но според последните проучвания хора, които практикуват бондаж и БДСМ игрички са може би по-щастливи и по-малко стресирани в сравнение с онези, които практикуват конвенционален секс. 

Изследователи от Министерството на здравеопазването на Австралия са изучавали 20 хиляди австралийци и са установили, че въпреки възприетия стереотип, мъже, които са “кривнали от пътя” по отношение на сексуалните си навици(т.е. практикуват под една или друга форма БДСМ), имат много по-ниски нива на стрес в сравнение с другите мъже. 
  Нашите открития са в подкрепа на идеята, че връзваниците и дисциплинирането, както и садо-мазохизма са продиктувани просто от сексуален интерес и са субкултурно атрактивни за малцинство хора”, са написали в “Журнала за сексуална медицина” професор Джулиет Ричърдс и нейните колеги.

С други думи – на който му харесва да млати и да го млатят в кревата - нека, НО с мярка и по взаимно съгласие – съветваме ние!:) Имаме информация, че скоро по секс-аптеките(шопове) ще пуснат бич “аз съм държелив на стрес пич” и бата “анти-стрес 1000 вата”!!! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads