сряда, 9 февруари 2011 г.

"Армани" сбъдна мечтата на девойки и гейове – съблече Роналдо


Кристиано Роналдо отдавна е излязъл от сянката на Дейвид Бекъм. След като години носи номера на Бекс в Манчестър Юнайтед, а през миналото лято облече и екипа на Реал Мадрид, португалецът направи още „една крачка в обувките” на своя предшественик.

Новината, че Кристиано ще наследи Бекъм като рекламно лице на бельото на "Емпорио Армани" бързо обиколи света още преди няколко месеца. След като еуфорията утихна, дойде времето за новия удар на популярната марка – издаването на самите фотоси с футболиста на Реал. Както и Бекс, Роналдо е направен така, че да привлича внимание от всички посоки, с многобройни билбордове и реклами в лъскави списания.Роналдо прибира по около 35 милиона евро годишно само от реклами. Най-големият му договор е с Nike – 6.5 млн. евро на година, а агентите му отхвърлят над 90% от предложенията! Кристиано е и посланик на Червения кръст.

Макар фенките на Дейвид Бекъм да са на мнение, че техният любимец е неповторим, любителките на външния вид на Кристиано са повече от доволни да сбъднат мечтата си – да „съблекат” Роналдо…

Младият португалец има и едно сериозно преимущество – дамата, която е избрана вместо половинката на Дейвид Бекъм Виктория, за рекламно лице на "Армани", е суперсексапилната актриса Мегън Фокс. Бинго!







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads