сряда, 2 февруари 2011 г.

Гей кино

Прочетете по нещо за няколко фима с гей тематика, които задължително трябва да изгледате и които, екипът на секс шоп "Фламинго", горещо ви препоръчва:

1. A Home At The End Of The World

Джонатън и Боби (Колин Фарел и Далас Робъртс), две момчета от 60-те години на XX-ти век, които прекрачват прага на зрелостта са съдбовно свързани - любовно-братски, предопределено, заедно те преминават
през Кливланд, Ню Йорк, Уудсток... Необичаен любовен триъгълник, който притежава удивителната способност да се взреш навътре в човека и да проумееш дълбините му. Героите притежават ведрата сила да погледнат себе си като хора, осъществили връзка с живота си, с грешките и абсурдните му постижения.


2. Bent
Макс е гей, който бива изпратен в конц. лагер.Там се влюбва в друг затворник - Хорст, с който създават изключителна духовна връзка.Драмата е тежка, разказва за предразсъдъците по отношение на гей връзките, завършва с трагичната смърт на двамата герои.Ще се впечатлите от историческите факти в тази вълнуваща история, разказваща за жестокостта на нацисткия режим.












3. Brokeback Mountain
Романтичната драма, изобразява сексуалната и любовна връзка на двама мъже в Американския Запад.В главните роли - Хийт Леджър и Джейк Гиленхал.Филмът се оказва най - касовата гей лента, която печели цели три статуетки Оскар.В него правят впечатление красивите пейзажи, драматичната история на невъзможната любов между двамата мъже, уникалният сценарий...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads