сряда, 5 януари 2011 г.

Различната сексуалност не те прави различен човек

"Различната сексуалност не те прави различен човек” е мотото на нестандартната изложба в цетъра на София. Пред столичния клуб Ялта любопитните ще могат да разгледат уникалните фотографии от 26.01. до 2.02.2010 г.

Изложбата е част от проекта United in Diversity (дело на SSS Production), в чиято подкрепа в България пристига световноизвестната поп икона Аманда Лепоне.

Идеята за изложбата се ражда през 2007 година, когато авторът на картините Михаил Вучков все още живее в Ню Йорк и оттам става свидетел на събитията, съпроводили първия гей парад в България.

Тогавашното отношение на институциите и медиите към откровено хомофобските обществени нагласи става причина за създаването на facebook страницата "Не на нетолерантността” – място, където всеки може свободно да изкаже мнението си по подобен род въпроси.

Това провокира Михаил да организира кампанията United in Diversity и чрез един позитивен и естетичен поглед да постави пред обществото въпросите за толерантността във всичките й аспекти.

секс магазин, фламинго, sex shop, flamingo, bulgaria

"Не смятам, че една съвременна европейска държава може да си позволи да толерира хомофобско поведение, отношение или агитация по посока "Бъди нетолерантен, бъди нормален”, споделя авторът и допълва, че идеята на изложбата е да подкрепи една общественозначима кауза в защита на изконните човешки права.

Петте фотографии пресъздават различни битови ситуации, с които всеки човек би могъл да се асоциира, а основното послание има за цел да покаже, че всички хора, независимо от тяхната сексуалност, живеят, мислят и чувстват по един и същи начин.

запознаства - конкурси

Лице на снимките е актьорът Ричард Ричардсон, който придоби популярност през последните години чрез превъплъщението си в образа на Наташа Рич.

Фотографиите са дело на Диляна Флорентин, грим – Слав Анастасов, стил – Персиян Еан.

dnes.bg

секс видео зона

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads