петък, 24 февруари 2012 г.

Гей мъжете в България правят предимно безопасен секс

Приключи анкетата на Gay1000.Net, чрез която ви попитахме правите ли безопасен секс. Резултатите от нея са обнадеждаващи. Хомосексуалните мъже в България добре осъзнават, че попадат в рискова за заразяване с болести предавани по полов път група и взимат мерки за своята безопасност. Участници в анкетата са 119 човека.
От далите отговор, 51% или 61 човека заявяват, че винаги правят безопасен секс. Други 40 човека или 34% правят безопасен секс почти винаги. Рядко или никога използват презерватив 15% или 18 човека от анкетираните.
Напомняме, че използването на презерватив е задължително именно заради групата на гей мъжете, които не взимат или взимат рядко предпазни мерки. Те са потенциални носители на болести предавани по полов път и дори само веднъж да си позволите волността да не използвате презерватив, няма никаква гаранция, че не попадате на такъв човек.
Използватено на презерватив предпазва не само от заразяване със СПИН, но и от болести като хепатит, сифилис, гонорея и други.Още по темата...


gay1000.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads