четвъртък, 28 октомври 2010 г.

Гей секс пози






В секса има четири основни положения – изправено, на колене, седнало и легнало. Най-широко разпространени са позите в седнало и легнало положение. Това, в коя поза ви е най-добре зависи в голяма степен в разликите във височините на двамата ви. Например, ако единият от любовниците е едър и висок, а другия е не дотам такъв, то някои пози биха причинили доста неудобства.

Какви пози харесвате лично вие зависи както от вашето телосложение, така и от личните предпочитания. Например не е изключено да ви харесва секс върху столове, където сядате един в друг. Бъдете приключенци – изпробвайте всички пози и изберете тези, които ви устройват най-много и при които усещате максимума в удоволствието.

ВНИМАНИЕ!!! При всички пози абсолютно задължително е използването на презерватив!!!

Поза 1 - "Две стебла"

Поза, която може да се прави от двама изправени мъже. Тази поза е естетически красива. Ръстът на любовниците трябва да бъде приблизително еднакъв, като активният да бъде по-висок. Левите крака да допрени, а десният на пасивния партньор е сгънат в коляното и изнесен напред, за да бъде по-устойчив на тласъците на активния и за да може по-лесно да поеме члена.

Поза 2 - " Стебло и бръшлян”

Партньорите стоят лице в лице, а този който ще се отдава е обхванал с крака кръста и бедрата на другия. В тази поза активният партньор стои изправен, а в ръцете си е хванал пасивния, които се опира на врата или стена. Когато членът е въведен, пасивният партньор дава горната част на тялото си назад, а тазът напред. Активният може да целува пасивния по шията, а той пък от своя страна да му мачка ушите. Тази поза е препоръчана, когато пасивният е доста по-лек от приятеля си. Стоящият мъж има възможност да държи в ръцете си другия и да контролира изцяло движенията и на двамата.

Поза 3 - " Пеперуда”

Активният мъж е застанал на колене и е придърпал пасивния така, че погледнато отстрани да приличат на пеперуда, кацаща на цвете. Активният придържа себе си с ръцете си и контролира скоростта на движенията си, докато в пасивния е стъпил на краката си, и се придържа с двете си ръце, като тежестта пада върху едната (когато омалее се сменя с другата).

Поза 4 - "Два спусъка ”

Пасивният партньор застава на колене и лакти, активният се подпира с длани, сложени малко по назад от лактите на приятеля си. Активният любовник в тази поза има възможност енергично да се движи и по тази начин да си увеличава възбудата. За нещастие, целуването в тази поза и доста неудобно.

Поза 5 - “Градинско дърво”

Този, които ще изпълнява активната роля, е седнал на стола и неговият любовник е седнал над него, опирайки краката си на пода. Позата става по-устойчива, ако пасивният е подпрял гърба си на стената. Ако главата и ръцете на активния висят свободно от едната страна на табуретката, а краката излизат извън другия й край, това дава възможност движенията да бъдат силни и мощни. Пасивният може да “оседлае” приятеля си и да се мести така, както му харесва на самия него. Пасивният да внимава да не падне от стола и за да предотврати това може да се опира с едната ръка на стола.

Легнало положение

Доста мъже предпочитат да правят секс легнали на легло, диван, дори на твърдия под или на земята. Идеално място за тази поза е мекият пясъчен плаж.

Поза 6 - "Вплетени лиани"

Пасивният партньор е легнал по корем, като под стомахът му и таза е поставена възглавница, която да повдига бедрата му. Активният партньор е застанал в положение, в което с едната ръка е хванал през гърдите партньора си. Недостатъкът на тази поза е в това, че целуването е трудно, а и пенисът на пасивния е “забучен” във възглавницата (или чаршафите) и така много трудно може да се достигне до оргазъм. За да се избегне този проблем, може просто партньорите да се наклонят на една страна. Но ако предпочетете първоначалния вариант, в който достигането до оргазъм на пасивния е невъзможно, може да се направи следното – след като активният свърши, понастоящем пасивният да отиде на неговото място. Става вид размяна на ролите, която е много подходяща при мъжете, които харесват разнообразието. Нещо, което трябва да се опита!

  • двамата са легнали по хълбок (на една страна) и активният си играе с пениса на пасивния, така удоволствието е взаимно, а добър завършек ще бъде едновременният оргазъм.

  • активният е легнал по груб, а пасивният с опиращи се крака и ръце на леглото (земята, пясъка или където ще да е) е над него, двамата едновременно си движат тазовете и определят скоростта на движението.

  • подобна на предишната, но тук пасивният се е обърнал по корем и се е допрял ръцете и краката на земята (или където ще да бъде), а активният е върху него като също си е опрял краката и ръцете на земята. Движението е синхронно, но недостатък тук е, че пасивният ще се чувства премазан под активния.

Лице в лице

Поза 7 "Лотоси"

Пасивният лежи по гръб, вдигнал си е единия крак, който трябва да е свит в коляното. Активният е застанал зад него, легнал на една страна. Тази поза е много приятна, защото може да се задоволява пасивният и да се обсипва с целувки. Друг вариант, за по-дълбоко проникване е, когато пасивният вдигне крака си още повече и го постави на рамото на активния.

Поза 8 "Падащи листа "

Пасивният е по гръб с вдигнати крака, активният е застанал над него и си опира с ръце, разположени в близост до главата на пасивният. Добра поза, гарантираща целувки и високопарни усещания.



www.bezcenzura.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads