вторник, 5 октомври 2010 г.

Французин – главен герой в гей порното




Крал на гей порното от Франция се оказа единият от двамата задържани в сряда в студиото за мръсни филми на ул. „Благовест“ 2А, информира вестник „24 часа“. 56-годишният Жан Ноел Рене Клер е собственик на компания за производство на сексфилми с мъже и на порно сайта www.jnrc.fr. Една от звездите на чужденеца е и арестуваният заедно с него циганин от Аджисан махала Славчо Т. (24 г.).

Жан ползвал апартамента на 7-ия последен етаж в новата кооперация и като жилище. Французинът е законно пребиваващ в страната и се занимавал с фотография, потвърди директорът на областната полиция Тодор Чонов. Представител на регистрираната през 2001 г. компания „ЖНРС-Европа“ е 34-годишният бургазлия Валентин Тодоров, който държи 48% от капитала, сочи справка в системата ДАКСИ. В бизнеса е и баща му Илчо с 2%. Привличането на млади мъже за участие в гей филми ставало с обяви в интернет. В тях се твърдяло, че се търсят младежи за еротични фотосесии за чуждестранни гей списания. Снимките били за Франция и нямало да се появят в България. За сесия по 50 минути се плащали 100 лв., филмовите роли – двойно.

В сайта посетителите могат да гледат онлайн хомосексуални актови сцени, да купуват DVD-та, има възможност и за чат. Порноклиповете са в няколко раздела, сред които от Източна Европа и Русия. Една от звездите е мургав актьор с псевдонима Симеон, зад който най-вероятно се крие задържаният Славчо. Сред десетките модели е и негов колега, обявен само с фамилията Игнатов. По неофициална информация от създаването на сайта в нискобюджетните филми активно се снимали 10-ина българи в над 30 продукции. Рекордьор бил варненецът Митко с 14 участия.
Разследващи установяват колко са мъжете, преминали през студиото на ул. „Благовест“.

Арестът на Жан бе удължен вчера от Районна прокуратура със 72 часа. Повдигнато му е обвинение за създаване и разпространение на порнографски материали. Законът предвижда до 1 г. затвор и глоба до 3 хил. лв. Само като свидетел ще бъде разпитван Славчо Т., казаха от прокуратурата.

Жан участва като съдружник и в още една фирма у нас. През 2004 г. Старозагорският съд регистрира „ЖНРС-Интернационал“ със седалище в Казанлък за продажба на стоки от собствено производство, производство на филми, търговия с конфекция, рекламна дейност.

www.gay1000.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads