сряда, 27 юли 2011 г.

Сензациите и скандалите в българската попмузика!



Грета Ганчева се омъжила за Емил след голо хоро! Катя Филипова била алкохоличка! Доника Венкова сменяла мъжете като носни кърпи!
След броени дни на книжния пазар ще се появи поредният хит на издателство “Интермедиа” – “Сензациите и скандалите в българската естрада”. Герои на уникалното четиво са най-ярките звезди на родната попмузика, които обаче, като всички хора от плът и кръв, имат своите тъмни страни, своите “възходи и падения”.

Като тематичен фон на всички пикантни истории стоят спомените на напусналата ни преди няколко години българска “кралица на латиното” – Снежана Кратовска, и на диджея Кристиян Робов, започнал кариерата си още по времето на соца.

“Сензациите...” включват най-любопитните места от интервюта с родните естрадни величия от 50-те години до наши дни. В тях те са откровени до болка и разкриват себе си не само в апотеоза на всенародната любов, но и “зад сцената”, където по принцип не надниква чуждо око. Но репортерите на “ШОУ” бяха допуснати до тяхната “светая светих” и резултатът скоро ще бъде пред вас – един паноптикум на шоузвезди. Без маска и грим.


АРАБИ ИЗНАСИЛИЛИ ЕМИЛ ДИМИТРОВ
Емил Димитров"Спомням си първия ни общ гастрол с Емил и "Синьо-белите" през 1964г. На мен ми се искаше да пеем в Япония или Израел, но Емил не се съгласи. В Съветския съюз му плащали най-много, затова ни поведе натам. Направихме страхотно турне. Почти не слизахме от самолета. А Емил имаше панически ужас от летене. Почваше да лапа бонбони с цели шепи, за да не повърне. Редовно припадаше по време на полет и слизаше на летището полумъртъв. В СССР непрекъснато пиеше. По бутилка "Руска водка" на ден. А, играеха и голи хора. Така след поредното голо хоро го оженихме за Грета Ганчева. Получи се доста завъртяна история. С нас непрекъснато беше Валечка - рускинята преводачка от Госконцерт. Мисля, че Емил я харесваше, но Грета си го беше нацелила. Васко Андреев пък почна да го ревнува от Грета. Една нощ след голото хоро той наводни апартамента им, докато си спели дибидюс голи в кревата на Емил. Дотърчаха от администрацията, стана голям скандал. Ама Васко, вместо да изпише вежди, извади очи, защото за да потулим нещата, трябваше да ги оженим набързо.

Емил се раздели с Грета, понеже се оказа, че е бременна, а пък той през това време не беше в България. "Грето, да не си забременяла по пощата?", подкачахме я ние.

Емил ми е разказвал, че е имал една голяма любов - манекенката Мария. Безумно красива жена, вземахме я редовно за конферанс. После тя се разведе с Вили Цанков заради Стефан Данаилов.
Още тогава се говореше, че Емил си пада по мъже и веднъж присъствах на невиждано шоу. За да докаже, че може да спи с жена, той каза, че ще прави секс пред всички с една певица, много млада и красива, която пееше в ресторант "Соколец" в Смолян. Събра ни всички, но мен, честно казано, ми беше адски неудобно да гледам. По едно време виждам само, че Емил си беше извадил оная работа и искаше от момичето да му прави свирка. В сепарето на самия ресторант! То обаче не се нави и шамароса Емил през лицето. Строши му очилата, стъклата се забиха в лицето му, потече кръв...

Емил пък са го изнасилили жестоко араби, когато е бил 12-13-годишен. Спипали го на една уличка, близо до "Пирогов", и му разказали играта. Тогава сестра ми работеше в Съдебна медицина и ми разказа цялата история. Докарали го полужив, син-посинял, в безсъзнание. Анусът му бил разкъсан, целият бил подгизнал в кръв. Докторите го кърпили няколко часа и едва му спасили живота..."




КАТЯ ФИЛИПОВА СЕ ЦЕРИЛА ПО ПСИХОКЛИНИКИ

Катя Филипова"Катя Филипова излезе доста лабилна. Тя е от чудесно семейство. Майка й - Дочка Филипова, беше най-голямата корепетиторка в Музикалния театър, но почина рано. После си отиде и баща й. Катя остана кръгло сираче. Трябваше да се грижи за брат си, да печели пари и в един момент не издържа. Срина се. Трябваше да я лекуват в психоклиниката на Медицинска академия.




Правеха й шокове. Било нещо наследствено, казали докторите, обаче от лекарствата тя надебеля страшно, а беше тънка като фиданка - като майка си. "Ако не ме пуснете да пея, ще се обеся!", викала на лекарите и те я пускали. Отиде на участието, изпее си песента и след три дни пак е в психиатрията.
В един период Катя си имаше сериозни проблеми с алкохола. Може да им е родова черта, защото и баща й, и брат й Сашо също не си поплюваха в това отношение. Ако нямаше салата, режеха от фикуса и замезваха".


БЛАГОВЕСТ АРГИРОВ ЩЯЛ ДА СЕ ЖЕНИ ЗА КЕЛНЕРКА

Благовест Аргиров"Спомням си много добре времето, когато братя Аргирови всяка вечер пристигаха "сгорещени" в бара на хотел "София". Тогава управител беше една моя позната - Ваня Агова, затова и аз бях постоянно присъствие там.

Близнаците веднага си "заплюха" две младички сервитьорки - с дълги черни коси, много красиви момичета. Приличаха си като сестри.

Благовест беше толкова влюбен в келнерката, че по едно време нещата тръгнаха към сватба. Девойката ми сподели, че даже са направили годеж. Но животът е пълен с обрати. Точно тогава братята получиха много съблазнителна покана за участия в чужбина и прежалиха изгорите си".

...........................................
ГОСПОД НАКАЗАЛ МИМИ ИВАНОВА, ЗАЩОТО РАЗВЕЛА РАЗВИГОР

"Много добре познавам Мими Иванова и Развигор Попов. Развигор отначало свиреше в "Стакато" - легендарен за времето състав. За неговото утвърждаване в София и кариерата много помогна жена му Теодора, която беше музикален редактор в радиото. Много нежно, трогателно и смешно се обръщаха един към друг, все едно, че си говореха на чешки. Теодора му микаше: "Развинкууу...", а той: "Кажи, Тединкууу..."

Мими Ианова и РазвигорТогава Мими, която още беше невзрачна провинциалистка, се омъжи набързо за китариста на полския състав "Но-то-цо". После обаче се нахъси на всяка цена да надене брачната халка на "Развинку".Той не беше още разведен и тя се заканваше: "Свинкя у джамия да влезе, ако не се омъжа за Развигор!"

И успя. Раздели го с Теодора, но Господ я наказа. Първо си счупи крака. След това дъщеря им се роди с тежко мозъчно увреждане. Главата й се пълнела с вода и Мими беше много отчаяна. И понеже знаеше, че съм много близка с Ванга, поиска да я питам какво да направи. Веднага отидох при кръстницата и тя рече: "През пубертета ке се оправи! Да я слага да спи на възглавница със сено, билките ке изсмучат болежката!" Така и стана. Мими се успокои, но продължи да командори Развигор".

.............................................
АСЕН ГАРГОВ ВЪРТЯЛ ЛЮБОВ С ЖЕНАТА НА ВИЛИ КАЗАСЯН

"Имала съм много участия с Гаргата, познавам цялото му семейство. Когато брат му беше в затвора, няколко пъти го водих при Ванга и тя му даде съвет да се обърне към когото трябва за помощ. Скоро след това брат му го освободиха.

Лили му викаше Гари. Той самият много си хареса прякора, понеже му звучеше по-аристократично от Гаргата. А в гилдията му викаха така, защото беше възчерен, гръцката жилка му личеше веднага.
За пръв път го видях на сцената със "Студио В". Тогава Гаргов пееше с тях. И веднага си казах: "Много хубава двойка са с Надето!, без да знам, че те наистина имали връзка. Надето е втората жена на Вили Тромбата, както му викахме всички. Много красива, с излято тяло, какво беше намерила в това черно гърче, нямам представа. Любов! Естествено, като всеки съпруг, Вили последен разбра за романа между Надя и Асен. Историята приключи банално. Гаргата се уплаши за кариерата си, понеже бяха тръгнали клюки, и реши тихо и мирно сам да напусне "Студио В".


секс магазини фламинго, sex shop flamingo, dildo, anal
.............................................
ЛИЛИ И ГЯУРОВ СЕ СБИЛИ НА КОРАБ

Ще ви разкажа и за един инцидент с Лила. Тя никога не е споменавала за него, обаче навремето Павел Матев видя бая зор, докато потуши скандала. Всичко ми е разказано едно към едно от естрадната звезда Клаудио Вила, с когото се засякохме в Дубровник.

Лила пътувала с него и други наши певци на луксозен италиански кораб към Сан Ремо. На борда бил и Николай Гяуров с втората си жена - оперната прима Мирела Френи. Когато Гяуров разбрал, че Лила е на кораба, изпаднал в дива ярост. "Коя е тази смръдла, тая селянка, че да пътува на един кораб с мен? Тук аз съм капитан. Не искам да ми замърсява въздуха с курвенските си изпълнения!", крещял с пълен бас Гяуров. И почнал да псува на италиански и български. Лила, естествено, не издържала. "Ти пък кой си бе, че да ми държиш такъв тон? Аз съм номер едно, нищожество такова!" И налетяла да го драще и скубе.

Тогава Гяуров я зашлевил само веднъж и я шпицирал. Клаудио Вила и другите колеги останали като гръмнати. Грозна сцена! Вила едва успял да ги усмири и да потули, колкото може, срамната случка. Хубаво, че не са ги арестували, както е по италианските закони. В София Лила влетя бясна в Концертна дирекция и почна да крещи, че ще съди Гяуров до дупка. Посъветваха я обаче да не си търси белята, защото той е италиански гражданин и адвокатите ще я разорят. Той тогава вече беше международна звезда и тя нямаше никакви шансове да спечели. Затова Лила се кротна, но тогавашният шеф на Комитета по изкуство и култура Павел Матев се изпоти и под езика, докато прикрие инцидента от българските власти...

Лилините изпълнения през годините нямат чет и брой. Наскоро един служител в цирка - Христо Колев, мой стар познат, ми разказа потресаващи неща за нея. "Идва, вика, примадоната в цирка и веднага ни събират цялото ръководство при тогавашния директор Медникаров. Тя, като звезда, трябваше да пее на финала. Медникаров ни предупреди да не я закачаме. Все едно обаче, че ни каза точно обратното. Щом се появи, веднага я почнахме. Но тя се обърна и така цветисто ни подреди, че още ни държи влага. Ще цитирам дословно думите й: "Я си ебете майката, бе, педерасти с педерасти! Вие знаете ли коя съм? От утре си търсете работа. Нали знаете, че циркът е зависим от мен!" Врътна си хубавото телце и ни остави в пълен шах. Ние обаче не мирясахме и след изявата й пак почнахме да се бъзикаме с нея..."
бдсм, bdsm, sex shop flamingo вибратор, дилдо, отливка, стимулатор, анл, клитор, фламинго, секс магазини
вибратор, дилдо, отливка, стимулатор, анл, клитор, фламинго, секс магазини


.............................................
ДОНИКА ДЕБЮТИРАЛА ДРИПАВА И МРЪСНА

"Доника цъфна в бюро "Естрада" с една омачкана и скъсана рокличка, рошава, мръсна, с белези и пъпки по лицето... Не беше завършила още училище. Отишла на море и оттам не се прибрала вкъщи и родителите й я търсеха с милиция.

Нейсе, уредихме я някак си. Доника имаше много хубав глас и можеше да стане световноизвестна певица, но нямаше стил. Подражаваше на всички.

Имитираше допотопно Лили. Казах й, че трябва още да учи и я записаха на курс за естрадни певци, провеждаше се в хотел "Севастопол". Имаше момчета и момичета от цялата страна. Накрая остана само Доника. Протежираше я братът на Лилиния акордеонист.

Един Венко, много кадърно момче, саксофонистче, сега е в Сан Франциско.
Обаче Доника почна да се обича ту с тоя, ту с оня. Накрая се хвана с един обикновен човек, омъжи се и залезе.
Пееше много хубаво, обаче пластика на сцената - никаква!
Все едно гледаш дърво!

Трябваше да я пообучи някой режисьор как да се държи, да вземе няколко урока по хореография! Къде ти! Явно си е схваната по рождение. Иначе го раздаваше семпло, носеше се прилично и стилно облечена - панталонче, бяла якичка...

Роклите й ги шиеха от бюро "Естрада", после, разбира се, й ги удържаха от хонорарите. В началото нямаше очила, после от бюрото й сложиха цайси с дебели стъкла, че имала голям диоптър, и така й направиха "нов имидж", както казваме сега".

Страницата подготви Жана Арсова

blitz.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads