вторник, 26 април 2011 г.

Радина била бисексуална


Последните слухове са от коридорите на НАТФИЗ. Според мълвата любимката на много българи Радина Кърджилова, която е позната като Сиана от сериала на бТВ "Стъклен дом" преди време е проявявала бисексуални наклонности. Твърди се, че тя силно е залитала по своя колежка от театралния ВУЗ. 

Запознати твърдят, че другото момиче нямало никакъв интерес към Радина и по всякакъв начин се опитвала да избегне контактите с нея. След дълги опити да се добере до момичето Сиана от "Стъклен дом" се отказала пред стената от токази, които получила. Тя станала свидетел на връзката на тръпката й с младеж и това я отрезвило. Известно време страдала, но впоследствие се оправила и стъпила на крака.

Мълвата носи още, че другата девойка не можела да си позволи подобно залитане най-вече защото произлизала от консервативно семейство с много строг баща. Което пък от своя страна значи, че може и да е имала чувства, но да ги е криела.

В момента Радина Кърджилова има връзка с момче на име Калин, с който са заедно от известно време. Тя самата признава, че не иска личният й живот да става публично достояние, защото така няма да бъде вече личен. Старае се да не обръща внимание на всичко, което се пише по неин адрес и вярва, че хората сами могат да направят своята оценка за това кое е истина и кое - не.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads