четвъртък, 26 май 2011 г.

Върнаха на работа полицай, участвал в гей порно.

Голям шум се вдигна около решението на съда в Лос Анджелис да възстанови на работа полицай, който се прочу около участието си в гей порно. 36-годишният Майк Вердуго бил изхвърлен от работа, след като колеги го разпознали в доста мръснишко секс филмче с участието само на мъже. Шефовете на Вердуго реагирали на момента и уволнили актьора. Той от своя страна започнал дълга съдебна битка, за да си върне работата.

В крайна сметка съдът се произнесъл в негова полза. Съдията обявил, че няма основания Вердуго да бъде уволняван, тъй като не е предприел съзнателни действия за оронване престижа на градската полиция. 

Самият Майк Вердуго вече разказа пред медиите, че въпросното видео е правено през далечната 1996 г. Предварително му обяснили, че ще участва в мащабно изследване на мъжката сексуалност. После разбрал каква е работата, но парите му трябвали и затова се навил да участва. Продуцентите се кълняли, че филмът няма да бъде пускан за широката публика и се прави за частен познавач на мъжката красота. Майк постъпил в редовете на полицията през 1999 г. и до излизането на скандалното видео на няколко пъти бил награждаван от началниците си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads