петък, 17 септември 2010 г.

Избират “Мис Резил” на гей-празниците във Варна

Конкурс за най-грозна жена “Мис Резил” се проведе във варненския клуб “Александър”. Събитието е в рамките на провеждащите се в момента гей-празници в морската столица. Празниците стартираха на 27 август с разходки с яхтите “Месалина” и “Санта Марина”, съпроводени с забавни програми. Решихме да открием гей-празниците в морето, за да не ни забранят и да празнуваме спокойно, сподели днес в пресцентър “Варна” популярният травестит и радио-водещ от Варна Елза Парини.


В рамките на гей-празниците са се провели конкурси “Мис Дива” и “Мис Александър”. Победителите им Камела Паркър и Иво Кръстев ще представят България на конкурсите “Мис кралица на красотата Балкани” и “Мистър Гей Балкани 2006”. Те ще се проведат в София и в тях ще участват представители от всички балкански страни. Сред проявите по повод гей-празниците е и волейболният турнир Varna Tangra Open 2006.




Очакванията на организаторите са във волейболния турнир да се включат около 25 двойки. С 10 медала, пет от които златни са се завърнали българските участници от гей-олимпийските игри в Канада, провели се от 26 юли до 5 август. Българите са се състезавали в спортовете волейбол, лека атлетика, бадмингтон и други, информира Станислав Танчев от спортен клуб “Тангра”, който допълни, че е единственият гей спортист в България, който открито казва името си.



Целта на гей-празниците не е да предизвикаме някаква промяна или да привлечем внимание. Просто се събираме, за да се забавляваме, което е типична балканска черта, сподели Елза Парини. Искаме да покажем, че не сме страшни и не ядем хора, каза още Парини. В момента тече подписка, инициирана от гей-организациите в страната в подкрепа на изготвянето на проектозакон за легализирането на гей-браковете, съобщи “дамата”. Информацията е на кореспондента на БГНЕС във Варна.

gaynewsbg.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads