събота, 30 октомври 2010 г.

sexsmmm




участвайте в конкурсите на СЕКС ЗАПОЗНАСТВАТА - натиснете тук

Регистрирайте се в новия сайт за модели, манекени, танцьори, стриптизьори, аниматори - натисни тук

четвъртък, 28 октомври 2010 г.

Гей разкази

http://kisscontact.com




Шофьор от мездународния транспорт дни наред пътува , без да докосне жена. Умирал от желание, вирил патката и се молел дано съдбата му изпрати някаква, пък каквото ще да е жена, но само да може да "олаби жилата, че вече му тъмнеело пред очите. Изведнаж на един завой забелязал монахиня, която свенливо вдигала ръка за автостоп.
Шофьорът спрял, помогнал й да се качи в кабината, настания и подкарал колата, но дето се вика "две не вижда", так му се ебяло. За да не направи катастрофа, спрял камиона и срам несрам казал на монахинята:
-Сестро, прости ми, но не мога повече! Седмеци наред не съм виждал жена. Ако не ми дадеш, сигурно ще катастрофираме и ще ти тежа на съвеста цял живо, ако останем живи де. Дай да слезнем за малко. Ще ти го топна само накрая, дърпам го веднага, празня се и успокоен ще продължа по пътя ни...
-Разбирам, чадо мое- отговорила смирено монахинята. -Но аз клетва съм давала, обет! Как да ги престъпя, как?
-Малко, много малко!-продължавал да се моли шофьорът и да се държи за кура. -Този грях ще ти бъде простен. Всъщност, то неможе да се нарече дори грях...
-Сетих се! -плеснала ръце монахинята. -Зная какво ще направим. Няма да закачаш сливата, а ще ми го сложиш отзад в дупето. Но ще ми се закълнеш, че няма да се опитваш нищо друго. Ей така, ще си запретна малко дрехата, ще ми го сложиш ти в задника и готово! Хем ти ще се успокоиш, хем аз няма да наруша клетвата си, нито грях ще сторя- намерила разрешението монахинята.
Слезли от камиона, влезли в храстите, нагъзила се до едно дърво манохинята и шофьорат й го отпрал в задника. Успокоил се човекът, калил се в камиона, подкарал весело ирекъл на монахинята:
-Прощавай, сестро! Срам е дето го направих, но нямаше как другоярче да постъпя. Не е лека нашата шофьорската одисея. Дано ме разбираш!!!
-Абе, как ще е лесна - съгласила се монахинята. -И те разбирам, отлично те разбирам - продължила тя, събличайки расото. Тежка е вашата, но и нашата не е лека. За да откача един хуй, да ме наебе някой, ден път като ученичка се преобличам, друг път като манахиня. Че рядкост станаха ебачите. Жените вече трудно намират кур, пък какво остава за нас педерастите - завършила тя и като свалила булото, вместо женското лице на монахиня, цъфнала пред шофьора щастливата мъжка педерастка физиономия.
Все пак друго си е интелигентността. Тя винаги е изобретателна.


Гей секс пози






В секса има четири основни положения – изправено, на колене, седнало и легнало. Най-широко разпространени са позите в седнало и легнало положение. Това, в коя поза ви е най-добре зависи в голяма степен в разликите във височините на двамата ви. Например, ако единият от любовниците е едър и висок, а другия е не дотам такъв, то някои пози биха причинили доста неудобства.

Какви пози харесвате лично вие зависи както от вашето телосложение, така и от личните предпочитания. Например не е изключено да ви харесва секс върху столове, където сядате един в друг. Бъдете приключенци – изпробвайте всички пози и изберете тези, които ви устройват най-много и при които усещате максимума в удоволствието.

ВНИМАНИЕ!!! При всички пози абсолютно задължително е използването на презерватив!!!

Поза 1 - "Две стебла"

Поза, която може да се прави от двама изправени мъже. Тази поза е естетически красива. Ръстът на любовниците трябва да бъде приблизително еднакъв, като активният да бъде по-висок. Левите крака да допрени, а десният на пасивния партньор е сгънат в коляното и изнесен напред, за да бъде по-устойчив на тласъците на активния и за да може по-лесно да поеме члена.

Поза 2 - " Стебло и бръшлян”

Партньорите стоят лице в лице, а този който ще се отдава е обхванал с крака кръста и бедрата на другия. В тази поза активният партньор стои изправен, а в ръцете си е хванал пасивния, които се опира на врата или стена. Когато членът е въведен, пасивният партньор дава горната част на тялото си назад, а тазът напред. Активният може да целува пасивния по шията, а той пък от своя страна да му мачка ушите. Тази поза е препоръчана, когато пасивният е доста по-лек от приятеля си. Стоящият мъж има възможност да държи в ръцете си другия и да контролира изцяло движенията и на двамата.

Поза 3 - " Пеперуда”

Активният мъж е застанал на колене и е придърпал пасивния така, че погледнато отстрани да приличат на пеперуда, кацаща на цвете. Активният придържа себе си с ръцете си и контролира скоростта на движенията си, докато в пасивния е стъпил на краката си, и се придържа с двете си ръце, като тежестта пада върху едната (когато омалее се сменя с другата).

Поза 4 - "Два спусъка ”

Пасивният партньор застава на колене и лакти, активният се подпира с длани, сложени малко по назад от лактите на приятеля си. Активният любовник в тази поза има възможност енергично да се движи и по тази начин да си увеличава възбудата. За нещастие, целуването в тази поза и доста неудобно.

Поза 5 - “Градинско дърво”

Този, които ще изпълнява активната роля, е седнал на стола и неговият любовник е седнал над него, опирайки краката си на пода. Позата става по-устойчива, ако пасивният е подпрял гърба си на стената. Ако главата и ръцете на активния висят свободно от едната страна на табуретката, а краката излизат извън другия й край, това дава възможност движенията да бъдат силни и мощни. Пасивният може да “оседлае” приятеля си и да се мести така, както му харесва на самия него. Пасивният да внимава да не падне от стола и за да предотврати това може да се опира с едната ръка на стола.

Легнало положение

Доста мъже предпочитат да правят секс легнали на легло, диван, дори на твърдия под или на земята. Идеално място за тази поза е мекият пясъчен плаж.

Поза 6 - "Вплетени лиани"

Пасивният партньор е легнал по корем, като под стомахът му и таза е поставена възглавница, която да повдига бедрата му. Активният партньор е застанал в положение, в което с едната ръка е хванал през гърдите партньора си. Недостатъкът на тази поза е в това, че целуването е трудно, а и пенисът на пасивния е “забучен” във възглавницата (или чаршафите) и така много трудно може да се достигне до оргазъм. За да се избегне този проблем, може просто партньорите да се наклонят на една страна. Но ако предпочетете първоначалния вариант, в който достигането до оргазъм на пасивния е невъзможно, може да се направи следното – след като активният свърши, понастоящем пасивният да отиде на неговото място. Става вид размяна на ролите, която е много подходяща при мъжете, които харесват разнообразието. Нещо, което трябва да се опита!

  • двамата са легнали по хълбок (на една страна) и активният си играе с пениса на пасивния, така удоволствието е взаимно, а добър завършек ще бъде едновременният оргазъм.

  • активният е легнал по груб, а пасивният с опиращи се крака и ръце на леглото (земята, пясъка или където ще да е) е над него, двамата едновременно си движат тазовете и определят скоростта на движението.

  • подобна на предишната, но тук пасивният се е обърнал по корем и се е допрял ръцете и краката на земята (или където ще да бъде), а активният е върху него като също си е опрял краката и ръцете на земята. Движението е синхронно, но недостатък тук е, че пасивният ще се чувства премазан под активния.

Лице в лице

Поза 7 "Лотоси"

Пасивният лежи по гръб, вдигнал си е единия крак, който трябва да е свит в коляното. Активният е застанал зад него, легнал на една страна. Тази поза е много приятна, защото може да се задоволява пасивният и да се обсипва с целувки. Друг вариант, за по-дълбоко проникване е, когато пасивният вдигне крака си още повече и го постави на рамото на активния.

Поза 8 "Падащи листа "

Пасивният е по гръб с вдигнати крака, активният е застанал над него и си опира с ръце, разположени в близост до главата на пасивният. Добра поза, гарантираща целувки и високопарни усещания.



www.bezcenzura.com


Гей живот


Понеделник- началото на още една скучна седмица. Бях планирал да отида на сексолог за основен преглед на онуй между краката ми. Докато чаках реда си, вратата се отвори и влезна високо ченге, със стройна фигура и широки рамене. Коланът му предържаще пистолет, палка и белезници. Захластнат не разбрах кога доиде моят ред.

Влезнах в малкият уютен кабинет. Заобеснявах на доктора проблемите си, той плавно плоклащаше глава и ми посочи съблекалнята. Помоли ме да извикам следващия пацент. Чух как ченгето си бъбри нещо с доктора и скоро се озова при мен в съблекалнята. Сексологът ни предупреди, че излиза за малко.
С възторг наблюдавах стегнато тяло на ченгето и слипа от естествена кожа, стегнал здраво мъжкото му достоинство. изведнаж погледите ни се срещнаха. усетих го как леко настръхва, членът му започна да се издува. Сърцето ми заби лудо, кравта нахлу в главата ми и изпълни здрямалото същество в моя слип.
Не можах да се въздържа. Протегнах ръка и погалих ченгето по-гърдите. Не се възпротиви и се приближих. Мъжагата ме прегърна, притисна ме силно към себе си и устните ни неволно се сляха.
Слизах все по-надолу.Прокарах ръце под слипа му и обхванах задните полукълба, притискайки го още повече към себе си. Усетих члена му, възбуден и трепнещ.
Продължих да го целувам по брадичката, слезнах плавно към връта, а от там-към гърдите. Смучих зърната му и те се вдървяваха. И отново надолу. С език прокарвах бавно път през стегнатите му коремни мусколи. Дръпнах слипа и дългият му, дебел хуй изкочи.
Нямах търпение да го налапам, да усетя сладникаво-соления му вкус. Поемах го целия и ми се струваше, че всеки момент разпори гърлото ми. Ближех този красив пенис от основата до главичката, а ченгето тихо стенеше.
Нямах търпение да го почувствам дълбоко в себе си. Придърпах стола и накарах ченгето да седне. Разкрачих се леко и се нанизах бавно върху превъзбудения му хуй. Все по-дълбоко и по-дълбоко. През това време той целуваше гърдите ми. Стенех в неистово удоволствие, а ченгето вече ме ебеше яко, усилвайки темпото.
усетих нечии ръце на раменете си. Сепнах се и обърнах глава- беше докторът, гол и възбуден. Кога влезна не разбрах, но беше готов да се присъедини към нас. Станах от хуя, който в този момент ме пронизваше и го отстъпих на доктора. Тои веднага го налапа. Минах зад него и коленичех. Задникът му беше хубав, стегнат. Прокарах два пръста около ануса му и усетих как протепера. Постепенно вкарах единият пръст до дъно, после - двата и накрая набих целия си хуй в неговите дълбини. Ебах го със силни тласъци, а той тихо стенеше.
Ченгето стана, дойде зад мен и усетих как ми го заби дълбоко. Клатехме се на плавни тласъци. Мина доста време и като под команда, с ченгето извадихме куровете си и ги пъхнахме в устата на доктора, който чевръсто ги обработваше. Скоро устата му се напълни със скъпоценната бяла течност. Изригнахме едновременно, стенеики в неиство удоволствие.
Облякохме се. Доктора каза, че сме абсолютно здрави, но за по-сигурно, често да минаваме на преглед при него. Ченгето ме закара до нас с полицейската кола. Искаше му се да ме целувне на раздяла, но нямаше как пред толкова много хора.
Когато хлопна вратата на колата, се сепнах. Разбрах, че всичко е било само един сън. Денят беше понеделник- началото на една скучна седмица....... секс машини / гей



www.bezcenzura.com


Какво е отношението ви към хомосексуалистите?

Приемате ли хомосексуалистите? Смятате ли, че хомосексуалността е болест, която трябва да се лекува? Мненията са винаги противоречиви. Някои са толерантни към хомосексуалистите , а други ги гледат сякаш са прокажени.Хомосексуалността е сексуалната ориентация и привличане към същия пол и се изразява както под формата на мисли, чувства, фантазии, така и във вид не действие и сексуална активност. В миналото се е смятало, че хомосексуалността е сериозно заболяване и непростим грях. Хората обаче не избират сами дали да бъдат хомосексуалисти или не.

Причини за хомосексуализма

Сексуалността на човек се определя от хипоталамуса (междинния мозък), който се формира през първите три месеца от бременността. Според изследвания на учени от университета в Пенсилвания стресът в началото на бременността може да окаже необратими промени в мозъка на плода. Стресът води до неправилното развитие на хипоталамуса. Ако бебето е мъжно, но по някаква причина в хипоталамуса не попадне тестостерон, най-вероятно детето впоследствие ще бъде с хомосексуални наклонности. Ето защо повече са гейовете отколкото лесбийките. Много по-вероятно е в хипоталамуса на бебето да попадне естроген, ако не от плода, то от тялото на майката.

Според други изследвания 75% от момченцата, които си играят с кукли и обличат женски дрехи, впоследствие имат хомосексуални наклонности. Канадски сексолог и психолог твърди, че вероятността момче, което има братя, да стане хомосексуалист е много по-голяма отколкото при момче, което няма братя. При изследване на еднояйчни близнаци пък е установено, че ако едното дете е хомосексуално е 3 пъти по-голяма вероятността и другото да е отколкото при разнояйчни близнаци.

Хомосексуалността не е болест

Хомосексуализмът е състояние наКакво е отношението ви към хомосексуалистите? личността, а не болест, така че не може да се твърди, че хомосексуалистите се нуждаят от лечение. Ако хомосексуалист отиде на психотерапевт най-вероятната причина за това ще е, защото се чувства социално отхвърлен и душевно наранен от отношението на хората към него.

Какво е отношението към хомосексуалистите?

В България все още са забранени хомосексуалните бракове. Повече от 80% от българите са нетолерантни към хомосексуалистите, смятат ги за ненормални и имат презрително отношение към тях. Когато стане дума за хомосексуалисти, често се сещаме единствено за хора, които са „обратни“, „сбъркани“, „болни“ и т.н. Класифицирайки по този начин хомосексуалистите, хората не оценяват техните човешки качества и факта, че те също са хора като всички останали, но със своите специфични особености. Хомосексуалността се превръща в отличителна черта на характера, която помрачава всички останали човешки достойнства (красота, ум, сръчност и т.н.). Обществото не харесва хомосексуалистите, защото те открито демонстрират хомосексуалните си наклонности, което доведе до забрана на хомосексуалните ласки на обществени места в Пазарджик например. Но реално погледнато поведението на хомосексуалистите по нищо не се различава от това на определяните като „нормални“ хора. Друга тенденция, която се наблюдава, е че „нормалните“ мъже са склонни да приемат и дори харесват гледката на хомосексуални ласки между лесбийки, а гейовете ги отвращават.

Видове хомосексуалисти?

Не са малко случаите, при които се наблюдава хора с хетеросексуална ориентация да търсят хомосексуални контакти и обратното. В тези случаи говорим за бисексуалност – едновременното влечение и към двата пола. Що се отнася до мъжете хомосексуалисти, може да говорим за педофили (обичат малки деца), ефебофили (обичат младежи), андрофили (обичат мъже между 20 и 50 години), геронтофили (обичат по-възрастни мъже). При лесбийките става дума за патенофилия (елчение към младо момиче), гинекофилия (влечение към зряла жена), корофилия (влечение към малко дете) и граофилия (влечение към стара жена).

Хомосексуалните двойки между жени са много по-устойчиви и дълготрайни. Отношенията им се градят на силни чувства и привързаност. Лесбийките са много по-верни от хомосексуалните мъже. Мъжете често сменят партньорите си и са склонни към безразборен и опасен секс.

Характерно за хомосексуалните двойки е, че въпреки еднополовостта пак може лесно да разберете кой е мъжът и кой е жената в семейството. Лесбийката в ролята на мъж проявява типични за мъжете качества. Предвид външния й вид и държание може да разберете, че тя е мъжът в хомосексуалната двойка. Мъжете пък, които играят женската роля в хомосексуалната двойка, са нежни, раними и се стремят винаги да се поддържат в изряден външен вид и физическа форма.
Какво е отношението ви към хомосексуалистите?
Болшинството хомосексуалисти са чувствителни, грижовни, внимателни хора, добри приятели и слушатели. Това е причината най-добрата приятелка на много жени да бъде хомосексуален мъж (обикновено той играе ролята на жената в хомосексуалната двойка). Липсва и вероятността от физическо привличане, което обикновено е поводът приятелството между мъже и жени да се счита за невъзможно.




понеделник, 11 октомври 2010 г.

puppyish





участвайте в конкурсите на СЕКС ЗАПОЗНАСТВАТА - натиснете тук

Регистрирайте се в новия сайт за модели, манекени, танцьори, стриптизьори, аниматори - натисни тук

четвъртък, 7 октомври 2010 г.

Loftyq's Videos

Loftyq's Videos

Amsterdam Lovechild - April 2010

Gay Art










Gay art










Gay Art






Tom of Finland


Съветите на един гей за френската любов

Обобщената информация не е достъпна. Моля, кликнете тук , за да видите публикацията.

Flamingo Sex Media










Рекламиракте в нашето печатно издание!
Цени: 20 лв за каре + 400 сайта или 100 000 импресии бонус!!!
за контакти: skype: flamingo.bulgaria или тел: 0887616239
Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads